Aktuellt elpris 2024-05-01 2,50 kr
Idag är det
juli 13, 2024

Boendeinfo

Att bo i bostadsrätt är många gånger fördelaktigt och man slipper fundera så mycket på underhållet av fastigheten. Men självklart finns där även skyldigheter. Om vi alla hjälps åt att se om fastigheten blir också boendet mycket trevligare.

Lägenhetsboken (ordningsföreskrifter)

I Lägenhetsboken finner du föreningens ordningsföreskrifter och mycket information runt ditt boende i Brf Skogås 1

Tvättstugan

Bokning av tvättid kan ske tidigast 14 dagar i förväg. Ordningsregler och bokningsregler finns anslagna i tvättstugorna. Fel anmäls till vicevärden.

Blanketter

På denna sida har vi samla diverse blanketter du kan behöva som rör ditt boende i Brf Skogås 1. Saknar du något eller har frågor är du välkommen att kontakta oss.

Lokalen

Lokalen hyrs ut mot en mindre avgift till medlemmar för diverse aktiviteter när bostaden är för trång.

Bredband

Bredbandsleverantör hos föreningen är Ownit.

Försäkring

Som bostadsrättshavare måste du teckna ett bostadsrättstillägg till din hemförsäkring.

Vatten & avlopp – Relining

Anmäl till vicevärden om du får stopp i avloppet! Använd inga kemiska preparat så som kaustiksoda och propprensare. Föreningen har gjort relining av avloppsstammarna i fastigheterna.

Parkeringsplatser

Hos Brf Skogås 1 finns möjlighet att hyra olika typer av parkeringsplatser. Till dessa platser finns en speciell kö du kan ansöka om plats till.

Andrahandsuthyrning

Beträffande uthyrning i andra hand av lägenhet följer vi bostadsrättslagen och hyreslagen. Det finns en del att tänka på och vara uppmärksam på vid andrahandsuthyrning.

Nycklar

Här hittar du information om, nycklar, droppar, koder och hur du beställer. Borttappad droppe måste omedelbart spärras. Kontakta bostadsrättsföreningen omgående.

Kontakta Bostadsrättsföreningen

Det gåt bra att kontakta oss i formuläret nedan

  • Storvrestsvägen 42 S, 142 43 Skogås