Aktuellt elpris 2023-10-31 2,60 kr
Idag är det
juni 20, 2024

Parkeringsplatser

Hos Brf Skogås 1 finns möjlighet att hyra olika typer av parkeringsplatser. Till dessa platser finns en speciell kö du kan ansöka om plats till.

Hos Brf Skogås 1 finns möjlighet att hyra olika typer av parkeringsplatser. Föreningen har 154 stycken parkeringsplatser varav 50 stycken har uttag för anslutning av motorvärmare och 26 stycken garage. Från och med 2022 finns även 30 platser med laddstolpar för laddning av elbilar. Till dessa platser finns en speciell kö du kan ansöka om plats till. Vid försäljning och avflyttning går platsen automatiskt tillbaka till föreningen och kölistan.

Enklast är att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan eller lägga en lapp i lådan till föreningens expedition. Var noga med att uppge vilken typ av plats du vill söka och kom ihåg att lämna dina egna uppgifter.

Besöksparkering

Det finns ett antal P-platser avsedda för besökande. Dessa är belägna vid Storvretsvägen 42 i anslutning till affärsfastigheten. De är tydligt skyltade och där kan man parkera en timma med P-skiva och sex timmar med P-bevis och P-skiva. Ett P-bevis delats ut till varje lägenhet.

Kontakta Bostadsrättsföreningen

Det gåt bra att kontakta oss i formuläret nedan

  • Storvrestsvägen 42 S, 142 43 Skogås