Aktuellt elpris 2023-10-31 2,60 kr
Idag är det
juni 20, 2024
Nyhetsflöde

Värmen, forts – elavbrott och laddstolpar

Det är mycket nu…. För att vi ska få bättre värme i våra lägenheter så har temperaturen höjts i morse (torsdag 7/10). Det kan vara så att det finns en mindre temperaturskillnad mellan elementen mot gården å ena sidan och desamma mot mossen. Gårdselementen kan vara något varmare.

Ett kortare el-avbrott inträffade under natten mot torsdagen. Ansvaret för detta ligger på Vattenfall och har inget med vårt energiprojekt att göra.

Laddstolpar för el-bilar; styrelsen har beslutat att installera c:a 30 laddstolpar fördelade enligt: Storvretsvägen 42/44: 14 st (platserna 70-84), Loftvägen 3/5: 13 st (platserna 4-16) och Loftvägen 7: 4 st (platserna 148-151) Installationen – som görs av Eways – påbörjad i veckan.

Alla parkeringsplatser och garage kommer att förberedas för installation av laddstolpar.

Ni som idag har en parkeringsplats där en laddstolpe installeras kommer att behålla platsen tillsvidare med samma avgift som ni betalar idag.

När behov av en plats med laddstolpe uppstår kommer föreningen att flytta den bil som innehar platsen till annan plats i närheten. Information om en sådan flytt kommer att ske i god tid!

Kontakta Bostadsrättsföreningen

Det gåt bra att kontakta oss i formuläret nedan

  • Storvrestsvägen 42 S, 142 43 Skogås