Aktuellt elpris 2024-05-01 2,50 kr
Idag är det
juli 13, 2024
Nyhetsflöde

Ett Nytt – Vintern 2018

Hej alla!

Mörkret är här, och tyvärr har vi ännu ingen snö som lyser upp tillvaron något litet. Men har vi tur kanske vi får snö till jul.

Vid snö: tänk på att borsta/skotta loftgångarna och salta inte!

Expeditionens öppettider

Expeditionen stänger för jul- och nyårsledigheterna och öppnar igen den sjunde januari 2019 kl. 18.00. Därefter är expeditionen öppen samma tid den första måndagen varje månad,
dvs 18.00-18-30.

Ny vicevärd

Vår vicevärd sedan många år – Sven Sundström – slutar och ersätts av Tomas Odenholm.
Styrelsen vill också passa på att varmt tacka Sven för många års förträffligt arbete!

Pågående arbeten

Det reliningsarbete som tidigare genomförts håller nu på att granskas vilket innebär att man filmar rören för att upptäcka eventuella fel. Kontroll i vissa lägenheter kommer också att göras.

Avgiftshöjning 2019

För att möta kommande kostnader kommer avgifterna att höjas med 2%. För en trea som idag kostar 3 232 kr kommer den nya avgiften att bli 3 297 kr dvs. en höjning med 65 kr/månad

Vattenskador

Dessvärre har det varit många vattenskador i föreningen under de sista året. Det kan komma att innebära att vårt försäkringsbolag avsevärt kommer att höja självrisken vid sådana skador. Det – i sin tur – betyda att föreningen måste höja avgifterna igen inom en snar framtid och då förmodligen ganska mycket. Tänk alltid på att kontrollera att vattnet är avstängt innan lägenheten lämnas!

Parkering

Behöver du en parkering inom området sköts detta av vicevärden. Lägg en lapp i brevinkasten Storvretsvägen 42 med önskemål om parkering, namn och lägenhetsnummer. Parkeringsplatser kommer att fördelas i mån av tillgång – för närvarande har vi en väntelista.

Monicas mat

Monica Nordlund har en lång erfarenhet inom restaurangbranschen och kan nu erbjuda färdigförpackade matlådor till bostadsrättsföreningens medlemmar. Man kan välja mellan fem rätter varje dag – fisk- och vegetariska rätter finns varje dag. För vidare information och beställning, ring Monica direkt: 0709-46 06 90

Smått och gott

 • Autogiro. Om du/ni vill att avgiften till bostadsrättsföreningen ska dras automatiskt finns blanketter för ansökan om autogiro på expeditionen
 • Om du anlitar extern hjälp vid renovering måste du säkerställa att utföraren har en personallogg. Detta gäller arbeten för en summa överstigande två basbelopp. (Ett basbelopp 2018 är 45 500 kr) Glöm heller inte att all ombyggnad måste anmälas till föreningen!
 • Rökning – glöm inte att ta slänga fimparna i någon av våra papperskorgar/askkoppar i stället för att slänga dem på marken. Ett bra sätt att skydda vår miljö!
 • På förekommen anledning: parkering på våra gräsmattor är inte tillåten.
 • Nya parkeringstillstånd kommer att delas ut i januari 2019
 • Att lämna till den nya lägenhetsinnehavaren vid flytt:
  – Nycklar
  – Droppar (för att öppna porten)
  – Tvättstugepluppar
  – Parkeringstillståndet
 • Felanmälan kan göras i föreningens brevlåda –  och kan även göras på hemsidan: http://brfskogas1.se/felanmalan/

Till sist

Tackar styrelsen för det gångna året och önskar alla medlemmar en skön och vilsam julledighet.

god jul och gott nytt år

Kontakta Bostadsrättsföreningen

Det gåt bra att kontakta oss i formuläret nedan

 • Storvrestsvägen 42 S, 142 43 Skogås