Kategori-arkiv: Styrelsen informerar

Störningar hos Ownit och parkeringstillstånd

Tisdagen den sista januari – 31/1 – kommer vår bredbandsleverantör Ownit, att genomföra uppdateringar vilket innebär störningar i bredbandet under hela dagen. Nya parkeringstillstånd, för 2023, kommer att delas ut senast tisdag i nästa vecka (31/1)

Bredbandsavbrott!!

I januari 2023 planerar vår nuvarande bredbandsoperatör – Ownit – att uppgradera sin plattform. För användarna betyder det att nätet inte kommer att vara tillgängligt den dag uppdateringen sker och att man efter den är gjord, behöver logga in på nytt. Mer information kommer i brev till alla användare i god tid före det planerade […]

Vi höjer avgiften

Till följd av ökade kostnader, höjd ränta och inflationen så måste vi höja våra avgifter från och med januari 2023. Höjningen är c:a 10% och ligger i underkant om man jämför med andra bostadsrättföreningar.

Ärtsoppa och information!

Glöm inte bort föreningens sedvanliga ärtsoppekväll med aktuell information från styrelsen. Tid: onsdagen 9/11 klockan 18 i föreningens lokal. Varmt välkomna!

Termostatbyten – de sista…

Den tionde november, med start klockan 8.00, kommer byte av termostater ske i de 24 lägenheter som Enstar inte hann med på grund av Covid. Berörda lägenheter har fått information om detta i sina respektive brevlådor den 28/10. Det finns sedan ytterligare tio lägenheter där varken injustering av radiatorventiler eller byte av termostater har skett […]

Ny Sushi-restaurang

Från september har bostadsrättsföreningen fått en ny hyresgäst: miramika sushi och café! De har en hemsida: http://www.miramikasushi.se och här hittar du också deras meny.Om du gillar deras Facebooksida får du 25% rabatt på valfri meny.

Obligatorisk ventilationskontroll

AB Franska bukten har fått i uppdrag att utföra OVK under tiden 5-13 september enligt nedan: Mån-tis 5-6 september: Storvretsvägen 41Tis-ons 6-7 september: Storvretsvägen 42Torsdag 8 september: Loftvägen 7Måndag 12 september: Loftvägen 5Tisdag 13 september: Loftvägen 3 Samtliga dagar sker kontrollen mellan klockan 8.00 och 16.00 Lägenhetsinnehavaren måste vara hemma under aviserad tid eller lämna […]

Termostatbyte!

Från och med slutet av augusti och till början av september kommer Enstar att slutföra utbytet av termostater i de lägenheter som ännu inte fått de nya. C:a nio dagar före bytet kommer lägenhetsinnehavaren att aviseras. Styrelsen passar på att önska alla en fortsatt trevlig sommar! 🙂

Dags för årsstämma!

Torsdagen den nionde juni avhålls föreningens årsstämma, detta år i föreningens lokal på Storvretsvägen 42. Mötet inleds klockan 18.30. Dagordning som innehåller sedvanliga årsmötespunkter har tidigare delats ut till alla lägenhetsinnehavare. Stämmans viktigaste dokument att ta ställning till är årsredovisningen och den kan du ladda ned här:

Termostatbyten!

De byten av våra termostater som skulle ha skett under april har framflyttats av entreprenören och nytt datum har tyvärr ännu inte meddelats. Då datum för detta bestäms kommer berörda lägenheter att informeras nio dagar innan arbetet utförs.